About

Hienoa, että olet löytänyt sivustolleni.

Olen poliitikko ja pyrin osaltani tekemään tulevaisuutta, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia lähtökohdista sekä asuinpaikastaan riippumatta.

  • Tarvitsemme tasa-arvoa työelämään, jotta työntekijöiden ja työnantajien välinen yhteistyö toimii. Vain hyvinvoivalla työyhteisöllä voidaan saada todellisia tuloksia aikaan. Tarvitsemme riittävästi palkkaa, työntekijöitä ja hyvää johtamista.
  • Me elämme luonnostamme ja siksi on tärkeää hoitaa sitä niin, että me voimme sen varaan rakentaa myös tulevaisuudessa.
  • Luonnon ennallistaminen ja talousmetsä eivät ole toisiaan vastaan, vaan keino säilyttää luonnon tarjoamat resurssit myös tulevaisuudessa.
  • Kriisien vuoksi tullut vielä näkyvämmäksi, miten tärkeää on pitää huolta meidän kriittisestä infrastruktuuristamme, teistä, sähköverkoista ja vedestä. Kokonaisuuden hallinnasta tulee tulevaisuudesta entistä tärkeämpää kun puhutaan infrasta.
  • Hyvinvoinnin edistäminen niin perusterveydenhuollossa, kuin hyvinvointialueiden kokonaisuutena on meidän näytön paikkamme, kuinka hoidamme kaikkia emmekä vain harvoja. Perusterveydenhuollon arvon palauttaminen on seuraavan hallituskauden asia.

Ota yhteyttä!

Puhelinnumero: 0408375232

Sähköposti: katja.kotalampi@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *